Про рішення Ради НПУ щодо несплати заборгованості за членськими внесками

Відділення Нотаріальної палати України в м.Києві інформує, що 13 грудня 2017 р. Рада НПУ розглянула питання щодо внесення до ВКК при Міністерстві юстиції України подань про анулювання свідоцтва про право на зайняття нотаріальною діяльністю 22 приватних нотаріусів Київського міського нотаріального округу у зв’язку з  фактами грубого порушення ними вимог Статуту НПУ щодо своєчасної сплати членських внесків.

Рада Нотаріальної палати України відповідно до підпункту 14 пункту 5.12 Статуту НПУ, з метою вжиття заходів щодо погашення заборгованості по членським внескам перед НПУ,  ухвалила наступне:

  • Встановити нотаріусам – боржникам (згідно списку) строк для погашення заборгованості по сплаті членських внесків до 31.12.2017. НПУ направити   на їх адресу відповідне повідомлення.
  • У разі несплати існуючої заборгованості по членським внескам до 31.12.2017 року, НПУ внести подання до Вищої кваліфікаційної комісії нотаріату при Міністерстві юстиції про анулювання свідоцтва про право на зайняття нотаріальною діяльністю на підставі п. 3 статті 12 Закону України «Про нотаріат» за неодноразове порушення нотаріусом правил професійної етики.

Керуючись вищевикладеним, просимо Вас, шановні колеги, невідкладно перевірити стан сплати Вами членських внесків, та у разі наявності боргу, погасити заборгованість за членськими внесками, а також не допускати заборгованості на майбутнє.

Наявність та актуалізовану суму заборгованості, реквізити для сплати членських внесків НПУ, порядок сплати та  Ви можете перевірити на сторінці сайту Відділення НПУ в м. Києві (https://vnpu.kiev.ua/?page_id=427).

При наявності питань про сплату членських внесків можна звернувшись до бухгалтерії НПУ за телефоном: 230-72-79.

Ознайомитись з протоколами Ради НПУ.

З повагою,

Правління відділення НПУ в м.Києві