Семінар з підвищення кваліфікації

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!
Оголошується реєстрація  http://anketa.vnpu.kiev.ua на семінар за програмою “Підвищення професійного рівня та кваліфікації нотаріуса”, який відбудеться 16 червня 2017 року (п’ятниця) з 13-00 до 18-00. Місце проведення семінару: м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 16-22, актова зала, 2-й поверх. Реєстрація здійснюється  за наявності паспорта з 12:00 до 13:00. Початок о 13:00.
ТЕМА СЕМІНАРУ:
1. Застосування земельного законодавства в нотаріальній практиці (посвідчення договорів відчуження земельних ділянок; поділ, виділ, державна реєстрація прав на земельну ділянку, спільна часткова власність на земельну ділянку тощо).
Доповідач: ЧЕБОТАР СВІТЛАНА ІВАНІВНА, приватний нотаріус Обухівського районного нотаріального округу.2. Робота нотаріуса з Державним реєстром актів цивільного стану громадян.
Доповідач: КОСТЕНКО ВІКТОРІЯ ВОЛОДИМИРІВНА, Начальник відділу реєстрації смерті у м. Києві Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у місті Києві.3. Відповіді доповідачів на питання учасників семінару.

За результатом підвищення кваліфікації Нотаріальною палатою України буде видане Свідоцтво про підвищення кваліфікації.
Участь у семінарі є безкоштовною для нотаріусів, які не мають заборгованості станом на 01 червня 2017 року по сплаті членських внесків до Нотаріальної палати України.
Семінар проводиться за рахунок членських внесків до Нотаріальної палати України.