Біографія кандидата на посаду Заступника голови відділення Бабенко Вікторії Вікторівни

Нотаріат – це моє життя, моя улюблена справа, моє теперішнє і майбутнє!

З 2017 року я є членом Правління Відділення НПУ у місті Києві. Напрямом своєї діяльності обрала сприяння в досягненні безспірності вчиненої кожної нотаріальної дії. А це можливо лише через рух в ногу з часом, отримання нових знань, навичок та умінь, якими з радістю ділюся з колегами.

Англійський драматург Б. Шоу говорив так: якщо у тебе є яблуко і в мене є яблуко, і якщо ми обміняємося цими яблуками, то у кожного з нас буде по одному яблуку; якщо ж у тебе є думка, ідея, і в мене вона є, то після обміну ними у кожного з нас буде по дві думки чи ідеї.

Моя участь у самоврядуванні не самоціль, а можливість спілкування з однодумцями, можливість ділитися думками про професію, можливість захищати професію!

І, звичайно, трохи про себе.

1977 р.нар., народилася у смт Бородянка Київської області в сім’ї лікарів.

У 1999 році з відзнакою закінчила Академію праці та соціальних відносин м. Києва за спеціальністю – правознавство, отримала кваліфікацію – юриста.

З 1999 року по 2004 рік навчалася в аспірантурі Академії праці та соціальних відносин м. Києва за спеціальністю “господарське право, господарський процес”.

У 2007 році захистила кандидатську дисертацію на тему “Доказування у господарському процесі” та отримала звання кандидата юридичних наук.

Трудову діяльність розпочала у 1996 році.

24 лютого 2010 року отримала Свідоцтво про право на зайняття нотаріальною діяльністю.

З 18 травня 2010 року по теперішній час працюю приватним нотаріусом Київського міського нотаріального округу.

Заміжня. Маю трьох дітей.