Відбудеться дистанційне електронне голосування

До уваги нотаріусів міста Києва!

У зв’язку з тим, що на загальних зборах нотаріусів міста Києва, що відбулися 20 березня 2019 року було втрачено кворум після розгляду другого питання порядку денного, а інші питання не були розглянуті, правлінням відділення НПУ в місті Києві прийнято рішення (протокол № 28 від 2 квітня 2019 року) про проведення загальних зборів нотаріусів міста Києва шляхом дистанційного електронного голосування, яке відбудеться з  9 год. 00 хв. 08.04.2019 року до 18 год. 00 хв. 17.04.2019 року та затверджено форму бюлетеня.

Електронне голосування проводиться за допомогою програмного забезпечення створеного Нотаріальною палатою  України, що розміщено на сайті в мережі Інтернет за адресою: npu-votings.in.ua.

Кожен нотаріус, який особисто надав відділенню Нотаріальної палати України  в м. Києві свою електронну адресу шляхом заповнення форм реєстрації на заходи, які проводяться відділенням  НПУ в м. Києві отримає на свою електронну адресу лист з електронної пошти  npu@npu-votings.in.ua  сайту електронного головування з посилання на сторінку сайту де розміщено захищений електронний бюлетень.

Якщо Ви не надавали свою електронну адресу чи вона змінилася – для участі в електронному голосуванні просимо надіслати правлінню Відділення на електронну адресу notar_k@ukr.net до 20 год. 00 хв. 07.04.2019 інформацію про Вашу електронну адресу з зазначенням прізвища, імені, по батькові.

Дистанційне електронне голосування проводиться шляхом надсилання нотаріусом заповненої електронної форми бюлетеня, що містить варіанти відповідей нотаріуса на питання порядку денного у вигляді «За», «Проти», «Утримався».

Обрання кандидатів на виборні посади проводиться шляхом рейтингового голосування (голосувати можна за декілька кандидатур одночасно).

Результати голосування встановлюються програмою автоматично та доступні для ознайомлення на сайті електронного голосування негайно після завершення голосування.

Довідково:

20 березня 2019 року відбулися загальні збори нотаріусів міста Києва.

Збори заслухали та затвердили звіт про роботу Правління та голови Правління (Сидоренка А.В.) а також таємним голосуванням вибрали нового голову Відділення – Козаєву Наталію Михайлівну, приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу.

Однак, питання про обрання заступника голови Відділення НПУ в м.Києві, обрання членів правління Відділення НПУ в м. Києві, обрання члена Ради НПУ від міста Києва (в зв’язку з обранням Козаєвої Н.М. головою відділення), а також питання щодо зміни місцезнаходження відділення НПУ в місті Києві не були розглянуті на зборах, у зв’язку з відсутністю кворуму на момент початку їх розгляду.

2 квітня 2019 р. правлінням Відділення НПУ в м. Києві з метою прийняття рішень з інших питань порядку денного загальних зборів нотаріусів, на підставі п.3.2. Типового положення про Відділення Нотаріальної палати України в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі (в редакції від 20.04.2018 р.) та Положення «Про порядок проведення загальних зборів нотаріусів міста Києва шляхом дистанційного електронного голосування» (затвердженого рішенням Правління Відділення НПУ в м.Києві, протокол №9 від 25.08.2016 року) прийнято рішення про проведення загальних зборів нотаріусів міста Києва шляхом дистанційного електронного голосування.

Звертаємо Вашу увагу, що відповідно до рішення загальних зборів нотаріусів міста Києва від 25.03.2015 р. до складу правління входить  голова Відділення, заступник голови Відділення та 9 членів правління.