Участь нотаріусів Києва в Ukraine notary games

Команда нотаріусів Києва взяла участь в унікальному, на наш погляд, заході- Ukraine notary games, що проходив у місті Дніпро 05.09- 06.09 2019 року! Емоції зашкалюють! Сили відновлюємо.
Вирішили підбити результати!
Настільний теніс -Руслана Ричок (державный нотаріус) – срібло; великий теніс- Олена Стрельченко – золото( приватний нотаріус), великий теніс Олександр Оксентюк ( помічник)- срібло;великий теніс мікст – золото ( Олена Стрельченко, Олександр Оксентюк), шахи (Юрій Тасун (нотаріус)- срібло ; шашки – Юрій Тасун (нотаріус)- срібло ;стрільба з пневматичної гвинтівки- Козаєва Наталія ( нотаріус) – срібло; гиря Денис Демидов ( помічник ) – бронза; Бадмінтон -Вадим Рогач ( нотаріус)- срібло, Олена Верповська ( нотаріус) – бронза; кидки м’яча в корзину- Валентина Токарєва ( помічник )- срібло, Гліб Леонтьєв ( нотаріус) – срібло! Валентина Токарєва та Антон Калайтан підсилили футбольну команду «Придніпров’я», що здобула бронзу в турнірі по футболу, а Станіслав Легкобит грав за команду файного міста, Тернопіль, що повезли додому срібло!
Представники нашої команди не тільки змагалися- за їхньої участі на одному диханні пройшов та був неповоторним творчий вечір. Варто подякувати яскравим, харизматичним та творчим- Козаєвій Наталії, Руслані Ричок, Брагіній Наталії. А наш капітан Олена Верповська не просто сама вийшла на сцену, вона долучила свою племінницю Анастасію Верповську. Ми слухали неперевершене виконання гарної української пісні, а син Олени Верповської, Антон Калайтан, заспівав популярну румунську композицію , граючи на гітарі, яку ми усі слухали із затамуванням подиху. Влячність за таку увагу викликала сльози представників румунської збірної! Ну, і звичайно, Антон став їх талісманом. Він ні на хвилину не відходив від румунів, бо все перекладав саме на румунську! ..Увесь вечір співведучим був Максим Юдін ( нотаріус)- тепер багато нових жартів з’явиться в арсеналі колег ! Але самі незабутні враження учасники отримали наступного дня! Дві команди в повному складі стартували в Rase Nation! Олена Стрельченко, що прийняла рішення брати участь прямо на місці, проходила це випробовування в складі іншої збірної команди! Команда «Київські нотарі» у складі Олена Верповська, Антон Калайтан, Олександр Рогоза, Максим Рудюк, Олександр Оксентюк пройшли випробування за 30 хвилин 43 секунди та стала другою за загальним результатом!
Наша чарівна команда «Київські каштани» у складі Оксани Косенко, Юлії Гармаш, Андрія Сліпушко, АвериноЇ Євгенії та Дениса Демидова бігли під номером 15!
Друга команда йшла з напором, але боляче, бо Євгенія травмувалася в ході змагань та не змогла фінішувати! Прикро, бо вона була зразком для усієї збірної України щодо підготовки до змагань- режим харчування, тренування двічі у день вражали всіх! Один з жартів Максима Юдіна напередодні змагань звучав так: «Вони ( думаю, мав на увазі НПУ), не можуть повернути квоти, тому придумали провести Rase Natoin», це природній відбір!». Ми тільки зараз ми зрозуміли, що саме він мав на увазі!
І останнє… конкурс презентації команди! Завдання презентувати команду для Наталії Козаєвої та Олени Верповської стали справою честі! Ми дуже вдячні, що команда так відповідально віднеслася до наших забаганок щодо зустрічі на самій яскравій локації Києва, посеред робочого тижня, витримала цю веселу фотосесію в 40 градусну спеку! Результат перевищив усі очікування! Ми були єдині, хто так підготовався, але перемогу отримав Чернігів- бо в команди була, дійсно, сама гарна та яскрава форма! Якщо ви ще не бачили короткий відеоролик – презентацію – не пошкодуєте- приділить три хвилини перегляду- він мотивує на перемогу! Ще дещо важливе…Вся Україна вкотре вражена пловом Максима Юдіна! Загальна вага використаних продуктів 100 кг! Помічників у шефа щоразу все більше!
Складно уявити, а ще складніше передати, як це було смачно! Додатково Хочемо подякувати Дмитру Кирилюку та Олені Кирилюк, яких ми вважаємо членами нашої команди, за цікавий семінар, а також нагадати, що вони обіцяли нам рік готуватися та взяти участь у змаганнях не в якості лекторів, а в якості учасників! Друзі, все буде добре! Спорт- це сила і випробування на міцність! На міцність духу, волі і прагнення жити…..
P.S. Знаємо, що багато з вас хотіли взяли участь, але сумнівалися! Запевняємо кожного – це варто зробити, тому що змагання краще будь- якого тренування!