Відбудеться дистанційне електронне голосування

Шановні нотаріуси м. Києва!
22.01.2020 року відбулися чергові збори Київського відділення НПУ у м. Києві.
На жаль, у зв’язку з відсутністю кворуму на зібранні, присутні нотаріуси не змогли прийняти рішення з питань порядку денного.
Відповідно до п.3.2. Типового положення про Відділення Нотаріальної палати України в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі (в редакції від 20.04.2018 р.) та Положення «Про порядок проведення загальних зборів нотаріусів міста Києва шляхом дистанційного електронного голосування» (затвердженого рішенням Правління Відділення НПУ в м. Києві, протокол №9 від 25.08.2016 року), Правлінням Відділення НПУ у м. Києві прийнято рішення про проведення загальних зборів нотаріусів міста Києва шляхом дистанційного електронного голосування.
Електронне голосування проводиться за допомогою програмного забезпечення створеного Нотаріальною палатою України, що розміщено на сайті в мережі Інтернет за адресою: npu-votings.in.ua.
Кожен нотаріус, який особисто надав відділенню Нотаріальної палати України в м. Києві свою електронну адресу шляхом заповнення форм реєстрації на заходи, які проводяться відділенням НПУ в м. Києві отримає на свою електронну адресу лист з електронної пошти npu@npu-votings.in.ua – сайту електронного головування з посилання на сторінку сайту де розміщено захищений електронний бюлетень.

Якщо Ви не надавали свою електронну адресу чи вона змінилася – для участі в електронному голосуванні просимо надіслати правлінню Відділення на електронну адресу npu.kyiv2020@gmail.com  до 20 год. 00 хв. 20.02.2020 року інформацію про Вашу електронну адресу з зазначенням прізвища, імені, по батькові.

Дистанційне електронне голосування проводиться шляхом надсилання нотаріусом заповненої електронної форми бюлетеня, що містить варіанти відповідей нотаріуса на питання порядку денного у вигляді «За», «Проти», «Утримався»
21.02.2020 кожен з Вас отримає на свою електронну адресу лист від Відділення НПУ у м. Києві з бюлетенем електронного голосування.

На виконання рішення ради НПУ щодо чергового з’їзду, ми з Вами обираємо делегатів на черговий з’їзд 2020 року, голосуємо за відрахування з рахунку відділення коштів на цільову програму придбання приміщення НПУ, обираємо одного члена ради від відділення з двох кандидатів та просимо затвердити звіт про роботу Правління Відділення НПУ у м. Києві.
Голосування триватиме з 09 год. 00 хв. 21.02.2020 до 18 год. 00 хв. 27.02.2020.
Якщо Ви не отримаєте листа з бюлетенем 21.02.2020 року, прохання звернутись до Правління відділення та надати свою актуальну електронну адресу, надіславши відповідного листа з даними про себе на адресу відділення: npu.kyiv2020@gmail.com
Заздалегідь дякуємо за Вашу активність!