Вибори 2021 року Київського відділення НПУ

Шановна нотаріальна спільнота міста Києва!

Ми, Правління відділення Нотаріальної палати у місті Києві презентуємо вам веб-сторінку, присвячену черговим виборам у Відділенні НПУ у м. Києві.
Правління, обране в 2019 році, розпочало нову історію розвитку Відділення.
Протягом останніх двох років ми долучили усіх бажаючих нотаріусів м. Києва до роботи Правління та до роботи в НПУ.
Усі Ваші пропозиції та ініціативи були розглянуті, практично всі – втілені у діяльність Відділення.
Щодо виборів до органів управління відділень НПУ та будь-яких інших виборних органів НПУ:
– ми багато говоримо про те, що процедура проведення будь-яких виборів повинна бути зрозуміла, прозора, демократична. Зазвичай нотаріуси йдуть на вибори не знаючи, хто що хоче, хто буде висуватися і куди, які програми у кандидатів.
В реаліях сьогодення, коли навколо лютує епідемія COVID, багато колег ставлять під сумнів будь-яку участь в масових зібраннях.
Так, у відповідності до п.3.2. Типового положення про Відділення Нотаріальної палати України в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі (в редакції від 20.04.2018 р.) ми можемо провести опитування серед нотаріусів міста Києва щодо можливості участі (особистої присутності) у загальних зборах нотаріусів, що власне і відбувалося у період з 25.06.2021 по 07.07.2021, і у випадку відсутності можливого кворуму, перейти в електронне голосування.
Крім того таке опитування дозволить зробити оптимальний вибір приміщення, для проведення зборів, з урахуванням усіх карантинних вимог.
Але для того щоб електронне голосування було повноцінним, ми повинні опрацювати список поданих кандидатур, виставити їх на обговорення та ознайомлення.
Ми повинні бути готові до того, що будь-які збори найближчим часом не матимуть кворуму, особливо такі збори, які належить провести відділенню міста Києва, де кворум близько 400 осіб, ця кількість нотаріусів перевищує кількість учасників навіть для проведення З’їзду НПУ.
За такої кількості учасників зборів відділення м. Києва, в умовах COVID, потрібен стадіон.
Тому, саме на прикладі нашого, найбільшого, Відділення, ми хочемо продемонструвати, як мають висуватися кандидати та як мають відбуватися демократичні і відкриті вибори.
За 27 днів до про проведення зборів ми оголосили про це з метою переобрання Голови Відділення, Заступника Голови Відділення, членів Правління, члена Ради НПУ, членів Ревізійної комісії та Комісії з етики, у зв’язку з закінченням їх каденції.
Кандидатам – самовисуванцям було запропоновано строком до 8 липня 2021, протягом 13 днів, подати заявку про участь, біографію, програму, фотографію на офіційну електронну адресу відділення.
Всю цю інформацію ми зібрали в одному місці, там же Вашій увазі ми надаємо об’єднаний звіт про виконану роботу за період роботи діючого складу Правління і фінансовий звіт Відділення. Звичайно ж, так як процедури у нас немає і ми самі пишемо історію, Ви можете до 21.07.2021 року, надіслати на нашу адресу: Npu.kyiv2020@gmail.com  свою заявку як самовисуванця на посаду, фото і біографію, для того щоб після зборів, у випадку відсутності кворуму, мати можливість брати участь у виборах, які будуть проходити в електронному вигляді.

Переходимо нижче за посиланням, ознайомлюємось з кандидатами, звітами, реєструємось та обов’язково приходимо на збори, які відбудуться 21 липня 2021 року!
Сильна, ініціативна, шановна, нова команда Києва очікує Вашого вибору!
Адреса: UBI конференц-хол “Space” (6 поверх), вулиця Дорогожицька, 8
Реєстрація з 13:00
Початок роботи зборів з 14:00

Вся інформація про Вибори 2021 року Київського відділення НПУ за посиланням:

Вибори відділення НПУ в м.Києві 2021 року

Будьте здорові! Бережіть рідних і близьких! І до зустрічі!!