Опитування щодо можливої участі у загальних зборах нотаріусів міста Києва

Шановні нотаріуси міста Києва!
04.10 2021 о 12 год. 00 хв. завершилося дистанційне електронне голосування щодо прийняття рішень з питань порядку денного Загальних зборів нотаріусів м. Києва, які не відбулися 21.07.2021.
Нотаріуси міста Києва затвердили звіт Правління відділення Нотаріальної палати України в місті Києві про свою роботу за 2020 рік, обрали Заступника Голови відділення НПУ в м. Києві, членів правління відділення НПУ в м. Києві, члена Ради від відділення НПУ в м. Києві, представника відділення НПУ в м. Києві до Ревізійної Комісії НПУ та представника відділення НПУ в м. Києві до Комісії з питань професійної етики нотаріусів НПУ.
Оскільки питання обрання Голови Правління було виключено з електронного бюлетеню, для його вирішення потрібно скликати Загальні збори нотаріусів міста Києва.
Правлінням Відділення НПУ у м. Києві прийняте рішення запланувати проведення Загальних зборів нотаріусів міста Києва на 01.12.2021 (першого грудня дві тисячі двадцять першого року) з наступним порядком денним:
1. Вибори Голови відділення НПУ в м. Києві.
2. Різне.
Враховуючи ситуацію, щодо поширення на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2ь, у відповідності до п.3.2. Типового положення про Відділення Нотаріальної палати України в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі (в редакції від 20.04.2018 р.) ПРОСИМО ВАС ВЗЯТИ УЧАСТЬ В ОПИТУВАННІ щодо можливості участі (особистої присутності) у загальних зборах нотаріусів міста Києва 01.12.2021.
Опитування триватиме у період з 03.11. до 08.11.2021 включно.
Обов’язкова форма щодо можливості присутності на зборах:
https://forms.gle/LdHqm6jc9nAPBS9JA
Прохання до кандидатів, які мають намір прийняти участь у виборах Голови Відділення, обов’язково до 10.11.2021 подати на електронну пошту відділення НПУ у м. Києві npu.kyiv2020@gmail.com наступну інформацію:
– свою автобіографію, фото (обов’язково) і стислий план/напрямок/проект щодо майбутньої роботи. Інформація буде розміщена на сайті відділення та telegram каналі відділення.
Звертаємо Вашу увагу, що Збори нотаріусів міста Києва проводитимуться з дотриманням протиепідемічних заходів.
Перед реєстрацією нотаріусів обов’язково буде проведено тест на COVID-19 у присутності медичних працівників.